LifeStar 2 Iunie 2009 10:21
Premierul italian Silvio Berlusconi a aparat duminica dreptul la viata privata, dupa publicarea unui interviu in care s-a spus ca sotia sa are un iubit, relateaza AFP.
"As vrea sa nu raspund, s-a mers prea departe cu aceasta intruziune in viata privata", a spus el, citat de NewsIn.

Premierul a fost intrebat despre interviul dat duminica de o politiciana de dreapta, Daniela Santanche, cotidianului Libero, care a spus ca sotia premierului, Veronica Lario - care a cerut diovortul in urma cu catzeva saptamani - are un iubit. Aceasta chiar a facut publica identitatea barbatului.

"Premierul nu a distrus nicio familie, Veronica are de mult un iubit. Berlusconi a incercat totul pentru a-si pastra unita familia", a spus politiciana, lidera Miscarii pentru Italia.

"Sunt contrariat sa vad ca pe prima pagina a ziarelor apar situatii care tin exclusiv de sfera familiala", a declarat Berlusconi.

Potrivit presei, Lario a cerut divortul pentru ca sotul sau ar fi fecventat minore, aluzie la prezenta premierului la majoratul unei frumoase blonde, Noemi.

Berlusconi a fost intrebat si despre confiscarea de catre Parchet a unor fotografii efectuate in cursul unor petreceri private in vila sa din Sardinia. "Nimeni nu poate accepta ca, din afara casei sale, un fotograf sa reuseasca sa faca fotografii in interiorul casei. Aceste poze incalca dreptul la viata privata", a subliniat el.

Fotografiile - in jur de 700 - "prezinta evenimente mondene organizate in vila splendida din Porto Rotondo", in Sardinia, "gradini pline cu fete in bikini sau cu sanii goi, altele sub dusuri in aer liber, altele imbracate, alaturi de Berlusconi, in spatiul destinat invitatilor", potrivit Il Corriere.
Pe de alta parte, fostul prieten al lui Noemi, Luigi Flaminio, a spus ca premierul Berlusconi nu a avut relatii sexuale cu aceasta, potrivit Reuters. Intr-o scrisoare pentru Corriere della Sera,. Luigi a prezentat scuze pentru ca a vorbit public despre aceasta relatie. "Nu am facut altceva decat sa spun adevarul. Acum ei insinueaza ca Berlusconi a avut relatii sexuale cu ea, ceea ce este exclus a priori si este ceva imposibil, cunoscand-o pe Noemi si valorile ei", a subliniat Luigi.

El a declarat ca remarcile sale facute recent pentru La Repubblica au fost folosite pentru a-l ataca pe premier, pe care l-a numit "un om al poporului". Ziarul l-a citat pe Luigi, care ar fi spus ca premierul i-a telefonat pentru prima data tinerei Noemi dupa ce a vazut-o intr-un catalog de moda si a primit-o la vila sa din Sardinia cand ea era minora. Noemi a spus de mai multe ori ca este virgina.
Luigi a declart ca Berlusconi a primit-o pe Noemi si pe alte tinere la vila sa, pentru Revelion. Relatia dintre Luigi si Noemi s-a rupt dupa ce aceasta a revenit din Sardinia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.