Din aceasta saptamana, simpaticul prezentator de la TVR2 Catalin Maruta s-a mutat - vorba aceea - cu catel cu purcel, mai precis cu intreaga sa "garsoniera", la mare. Astfel, "Tonomatul "a devenit unul... de vacanta, dar Catalin numai in vacanta nu se afla, pentru ca emisiunea se difuzeaza zilnic (de luni pana vineri, de la ora10.00 la 11.30), in direct, de la malul marii, mai precis de la Hotelul Palm Beach din Mamaia. Catalin este la prima sa emisiune estivala, desi anul trecut a mai realizat si emisiunile din serile Festivalului Callatis, pe care il va prezenta se pare si la actuala editie

- Catalin, care e atmosfera la malul marii?

- Deocamdata, este inca liniste. Sunt cam putini artisti, dar vor veni cu siguranta mai multi in curand. De altfel, si noi abia am inceput emisiunea saptamana aceasta, cand printre invitati s-au numarat cei de la 3Sud-Est.

- Stiu ca ai avut mai multe oferte de emisiuni pe vara si totusi ai ales sa ramai fidel TVR. De ce?

- Cred ca mai am inca foarte multe de spus si de facut aici la TVR. E prima data cand sunt gazda unei emisiuni estivale, aprope zilnice. Emisiunea se difuzeaza in fiecare dimineata de luni pana vineri (numai in week-end sunt liber) si e foarte multa treaba.

- Acum nu mai esti ingradit de spatiul mic din studio. Practic, sunt ceva noutati in formatul emisiunii?

- Categoric. Acum oamenii de pe plaja pot interveni in direct in emisiune si pot pune ei intrebari invitatilor. Pe de alta parte, si telespectatorii pot pune intrebari la telefon, ca si pana acum. E o emisiune interactiva. Plus ca, dat fiind faptul ca ne aflam pe litoral, am introdus in emisiune diverse concursuri in apa, putem face castele de nisip etc.

- Se stie faptul ca nu esti deloc un prezentator comod pentru artistii invitati in emisiune. Pe cine ai mai suparat in ultima vreme?

- Pe nimeni, sper. Mie nu-mi place sa ma cert cu nimeni. Deocamdata, de abia am inceput emisiunile. La una din ele am avut-o invitata pe Minodora, care a avut parte de o surpriza. Venise impreuna cu noul ei iubit, dar il tinea in pubic. Noi l-am filmat si l-am dat in premiera pe post.

La emisiunea de ieri, de exemplu, cativa dj de la un radio din Constanta au venit cu o piesa care, sustin ei, seamana cu hit-ul lui Morandi "Beijo uh la la". Este vorba de piesa "Madan", semnata Salif Keita featuring Martin Tolveig, mare hit anul trecut in afara. Am lasat la latitudinea telespectatorilor sa voteze daca intr-adevar cele doua piese seamana la refren, si numarul voturilor a inclinat balanta spre "Da". Evident, l-am sunat si pe Marius Moga in direct, dar nu a raspuns, avea telefonul inchis.

- Vei mai prezenta Festivalul de la Callatis si anul acesta?

- Nu stiu inca. Suntem in discutii. Mai e timp, festivalul va avea loc in luna august.

- Vei continua cu "Tonomatul" si la toamna?

- Nu stiu. Emisiunea are deja trei ani. Vom trai si vom vedea.

- Ceva ganduri de insuratoare?

- Nu, nu am timp de asta acum!


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.