LifeStar 1 Iunie 2009 09:46
Vedeta americana, va fi pe rand: avarul Scrooge de la tinerete pana la batranete si fantomele Craciunului trecut, prezent si celui care va veni.
Ecranizarea povestii de Craciun scrise de Charles Dickens, va fi regizata de Robert Zemeckis si va avea premiera in noiembrie 2009.
Filmul 3D va fi realizat prin folosirea unei noi tehnici numita "performance capture", o tehnica ce a mai fost folosita de Zemeckis in filmele "The Polar Express" (2004) si "Beowulf" (2007).

Filmarile pentru "A Christmas Carol" au inceput deja din februarie 2008 si filmul va fi lansat in format "Disney Digital 3D" si "IMAX 3-D".
„A Christmas Carol" spune povestea batranului avar Ebenezer Scrooge, ce va fi interpretat de Jim Carrey, al carui unic scop in viata este de a strange avere.

Batranul nu tine cont de prietenii, familie, sau de sarbatori, fiind orbit de dorinta sa de a acumula cat mai multi bani. Intalnirea cu cele trei fantome care-l viziteaza pe rand, ale Craciunului trecut, prezent si viitor il fac pe batranul avar usor, usor sa realizeze cat greseste prin atitudinea sa. Fantomele il vor ajuta prin metode mai mult sau mai putin prietenesti sa-i reinvie bunatatea din inima rece si impietrita. In pragul Craciunului, cea mai vesela zi a anului, Scrooge isi da seama de greselile si contrastele personalitatii sale.

Jim Carrey este de parere ca tehnica „motion capture" folosita in „A Christmas Carol", te face sa te simti ca si cum ai juca pe Marte, informeaza Femalefirst.co.uk. Actorul sustine ca este mai dificil decat interpretarea vocii personajului deoarece implica jucarea rolului efectiv.

"Nu ai deloc puncte de referinta cand joci. Esti pe o scena falsa cu doar cateva linii care delimiteaza spatiul, cateva obiecte de mobila si in rest trebuie sa iti creezi singur starea pentru rol, ceea ce este destul de dificil fata de un film obisnuit in care esti ajutat de decoruri, de costume",
marturiseste Carrey.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.