LifeStar 29 Mai 2009 10:39
O carte senzationala, o carte despre curaj si incredere in sine, despre puterea unei femei de a infrunta singura misterul si neprevazutul unei calatorii de 800 de kilometri, pe jos.
„In prima jumatate a cartii, am invidiat-o pe autoare pentru aventura calatoriei la care s-a incumetat. La finalul lecturii, o invidiam deja pentru cartea pe care a scris-o in urma acestei experiente. (…) Naratiunea este seducatoare, dar farmecul irezistibil al cartii vine din felul in care autoarea ne obliga, cu talent si maiestrie a persuasiunii, sa ne regasim in intamplarile pline de emotie, de curaj, de haz sau de tristete ale drumului sau si sa meditam la propriile noastre calatorii de viata”, declara Alice Nastase, Editor sef al revistei Tango, despre romanul Veronicai Dragoi.

Dupa mai bine de zece ani de cariera construita cu succes in domeniul marketingului si al publicitatii, Veronica Dragoi porneste in vara lui 2004 pe Camino, impinsa de setea cautarii de sine, intr-o perioada de cumpana profesionala si sufleteasca. Cei 800 de kilometri parcursi pe jos, in celebrul pelerinaj spaniol dintre Roncesvalles si Santiago de Compostela, i-au adus pacea interioara indelung ravnita, dar si neastamparul de a-si implini un vis din copilarie: cel de a scrie o carte.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.