LifeStar 19 Mai 2009 16:37
Stupefiantul anunt al Mihaelei Radulescu privind decizia de retragere din media a pus pe jar toata presa romaneasca si genereaza, deja, zeci de speculatii.
Potrivit Inpolitics, un lucru e aproape sigur: Mihaela e prea matura si experimentata pentru ca in spatele hotararii ei sa se afle altceva decat un calcul extrem de precis si de avantajos, in ceea ce o priveste. Deocamdata, se stie doar ca vedeta a fost plecata de curand in Monaco, pentru a-si cumpara, se pare, o locuinta, presa de azi sustinand ca ea se va stabili in principat, impreuna cu fiul sau. Cat despre colegii din trustul Intact, acestia se declara cel putin socati, mai ales ca emisiunea vedetei era pe cai mari, din punct de vedere al ratingului.

Teoria cea mai raspandita este ca asistam la un joc de glezne al Mihaelei, aflat la final de sezon, pentru a-si spori cota financiara in vederea unui nou contract, din toamna acestui an. Numai ca, o informatie de ultima ora intrata in posesia Inpolitics acrediteaza o ipoteza de-a dreptul exploziva: Mihaela a acceptat propunerea liderilor PSD de a se ocupa, din toamna, de imaginea candidatului la Presedintie al partidului, Mircea Geoana. Ideea cooptarii Mihaelei a aparut in capul unor strategi ai PSD inca din octombrie anul trecut, cand un sondaj al Euro 26, realizat prin Centrul de Resurse pentru Studenti si Tineri, a relevat ca realizatoarea ar fi votata, daca ar intra in politica, de cei mai multi tineri romani, alaturi de Mircea Badea (si el, trebuie spus, curtat intens de unele partide). In plus, subliniaza Inpolitics, despre PSD s-a spus de mai multe ori ca e un partid cu perspective, dar lipsit de o Elena Udrea proprie, drept varf de lance in planul imaginii. Gratie fostului sot, dar nu numai, Mihaela Radulescu este, de multa vreme, o apropiata a PSD si a lui Mircea Geoana, anul trecut Elan Schwartzenberg donind PSD sume uriase de bani pentru campanie.

Gardianul
sustine ca dupa ce a spus "adio" televiziunii, prezentatoarea tv se va preocupa de acum inainte de regie, va scrie carti si scenarii de filme si, mai ales, se va dedica cresterii fiului sau, Ayan. De altfel, vedeta a subliniat ca, in proportie de 99%, baietelul ei este motivul pentru care a decis “sa stinga lumina si sa-si vada de viata ei”. Potrivit Gardianul, plecarea Mihaelei din tara, impreuna cu Ayan, nu ar fi o surpriza, avand in vedere ca vedeta a marturisit, intr-un interviu acordat in luna martie revistei “Tango”, ca ii pare rau ca traieste in Romania.


Cum comenteaza Tuca, Teo si Andreea Marin plecarea Mihaelei Radulescu

Mihaela le urmeaza exemplul Andreei Marin, lui Teo Trandafir si lui Marius Tuca si se retrage din televiziune. Inca realizatoarea „Duminicii in familie” isi va motiva gestul pe larg, la „Observator”, in zilele urmatoare.

Teo Trandafir e de parere ca Mihaela Radulescu nu a facut in nici un caz o miscare haotica. „Foarte bine a procedat. A simtit ca asa nu mai poate. Ca nu poate sa satisfaca apetenta publicului nostru catre un anumit gen de subiecte. Deja televiziunea e o cloaca. Atunci cand am vazut-o pe Nikita la televizor cantand o piesa a Laurei Stoica, pe vocea mortului... Nu se poate asa ceva!... Speranta mea e ca Mihaela sa aiba un plan B, nu ca mine. Eu nu l-am avut si mi-a fost ingrozitor de greu. Pentru ea, viata abia acum incepe”, a declarat Teo pentru Cotidianul.

Lui Marius Tuca ii e greu sa se pronunte in privinta deciziei Mihaelei. Este insa convins ca hotararea ei nu e luata la repezeala. „Plecarea Mihaelei Radulescu e o pierdere, mai ales cand la emisiunile de divertisment cultural, suna aiurea, dar asta e, vedem numai manele. Mie imi pare foarte rau, dar oamenii de televiziune fac azi cu totul altceva decat televiziune, iar vedete nationale sunt cei care nu stiu sa faca nimic. Am inteles ca e vorba aici si de familia ei si ca se va muta in strainatate. Asta e bine, ca o sa am pe cine sa vizitez...”, glumeste el.

In schimb, Andreea Marin Banica nu a dorit sa comenteze strict hotararea Mihaelei Radulescu. „Nu ma intereseaza sa comentez deciziile altora, renuntarea mea la munca permanenta in televiziune s-a facut pe alte considerente, nu vad nici o asemanare cu alte cazuri din bransa” a declarat pentru Cotidianul fosta realizatoare a emisiunii “Surprize, surprize”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.