La "Tradati in dragoste", in urma unor filaje care au durat aproape doua saptamini, s-a dovedit ca el o insela pe ea cu menajera. Care menajera n-a fost de fata la momentul confruntarii. Banuiesc ca de acest detaliu s-a si prevalat vinovatul cind l-a luat pe "nu" in brate. Logodnica inselata o tinea una si buna pe-a ei - ca vrea ca el sa recunoasca, logodnicul adulterin o tinea una si buna pe-a lui - ca nu-i adevarat ca umbla cu fata in casa si cerea insistent sa nu mai fie filmat. De ce femeia mai avea nevoie ca el sa-si recunoasca vinovatia, dupa ce vazuse oricum niste imagini filmate in care partenerul ei se pupa cu menajera, am aflat dupa indelungi negocieri: "Daca vrei sa mai fie ceva intre noi, trebuie sa recunosti". Am crezut ca n-am auzit bine. Putin mai tirziu insa, la reprosul lui ca nu are incredere in el, replica a fost: "Intre noi nu mai este nimic.

Daca nu recunosti, inseamna ca tu nu ai incredere in mine". Iar am crezut ca n-am auzit bine. Apoi, ca urmare a faptului ca Ionut (asa il chema pe vinovat) a persistat in a nu recunoaste, logodnica lui a plecat impreuna cu Ernest si echipa de la Prima TV. In masina, femeia a mai facut un ultim comentariu: "Cum poate sa nu recunoasca faptul ca este adevarat? Nu inteleg atita nesimtire". In sfirsit, m-am convins ca l-a parasit nu fiindca a inselat-o, ci fiindca n-a recunoscut. Ce fraier si Ionut ala, nu putea si el sa zica "Da, mami, te-am inselat!"? Odata rezolvata, in felul acesta, ditamai criza, ar fi trait fericiti pina la adinci batrineti. Sau te pomenesti ca, vazind cum stau lucrurile, omul n-o fi recunoscut tocmai de teama sa nu-l ierte?


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.