Fiica cea mica a lui Traian Basescu, Elena, s-a afisat, in sfarsit, cu iubitul ei, Radu Prunaru. Cei doi au fost impreuna in acest weekend la deschiderea celui mai nou club de pe Litoral, unde s-au distrat impreuna cu fotbalistii de la Dinamo si prietenele lor. Elena Basescu are de mai bine de trei ani o relatie cu ziaristul Radu Prunaru .Foarte discreti, ei nu obisnuiau sa frecventeze petrecerile mondene, cu exceptia celor selecte si evitau aparitiile in presa. in urma cu un an, cei doi au trecut printr-o perioada de separare, cei mai multi fiind de parere ca Traian Basescu nu voia un ziarist in familie. La inceputul acestui an, Elena si Radu au fost vazuti din nou impreuna, dar fiecare a refuzat sa comenteze despartirea si impacarea. in acest weekend, insa, ei au fost impreuna la mare, la Mamaia, iar vineri seara au fost prezenti, alaturi de doua prietene, la deschiderea clubului Bonsai din complexul de cinci stele Scandinavia.

Ei au stat in separeu impreuna cu fotbalistii de la Dinamo, Elena fiind prietena buna cu Andreea Oroz, logodnica lui Vlad Munteanu de la National. La petrecere au mai participat Irinel Columbeanu, Gigi Netoiu, Dan Gisher, Ana Patriciu -, fiica lui Dinu Patriciu - Cream, Sorin Marcus, pictorita Agatha Barsescu, Liviu de la L.A., Andreea Banica, Catalin Scarlatescu, Rocsana Marcu, Florin Moldoveanu, Giani Kirita, fratii Mazare, Ianis Zicu, Nicolae Dica, Iorgulescu. Elena a fost in ton cu tinutele din club si a imbracat haine din ultimele colectii prezentate la Milano, de unde si-a achizitionat de curand noua garderoba. Ea a purtat pantaloni scurti din matase neagra, semnati D&G si top negru cu dantela, din aceeasi colectie.

Toata seara, Radu a incercat sa-si protejeze partenera de blitz-urile fotografilor si de interpelarile curiosilor care doreau sa-i vorbeasca fiicei presedintelui. Doi bodyguarzi din club au fost pusi de patroni sa o urmareasca pas cu pas, astfel ca Elena sa nu fie deranjata si sa se poata bucura de petrecere impreuna cu prietenii ei. Cei doi indragostiti au stat in club pana in jurul orei trei dimineata, s-au intretinut cu toti invitatii de renume, dupa care au plecat impreuna cu Vlad Munteanu, Andreea Oroz si inca trei prieteni. Ei s-au intors la Bucuresti duminica seara, dupa un weekend in care au facut plaja, s-au distrat si s-au relaxat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.