LifeStar 18 Mai 2009 11:34
Premiera din Marea Britanie a spectacolului 'Jonas Brothers: The 3D Concert Experience a avut loc ieri noapte la Leicester Square din Londra. Kevin, Joe si Nick au fost din nou inconjurati de mii de fani extaziati.
Joe a declarat pentru BANG Showbiz ca sunt zile in care atat el cat si fratii sai si-ar dori sa aiba o viata normala. Cu toate acestea, fratii Jonas apreciaza din plin viata pe care o au in acest moment. Joe a recunoscut ca celebritatea de care se bucura ii pune de multe ori in situatii neobisnuite: ”O fata s-a urcat pe un gard si s-a agatat de niste fire, pentru a putea fi mai aproape de noi. ’Nu fa asta!’ a fost reactia noastra.”

Cand au ajuns in Londra, cei trei frati au impartit autografe si au pozat alaturi de fani timp de o ora. Adolescentii au fost cazati la Soho Hotel (cotat la cinci stele) unde si-au rezervat 7 apartamente pentru ei, parinti si intreaga echipa care-i insoteste in turnee. Toata aceasta distratie a costat aproximativ 14 000 de lire.

Si cum nimic nu e prea mult cand vine vorba de asemenea vedete, Jonas Brothers au mai luat doua camere de lux, pentru a fi folosite drept birou si loc pentru interviuri (totul la doar 3500 de lire).

Si cum bacsisurile lasate sunt pe masura, fratii au fost descrisi de catre reprezentantii hotelului ca fiind invitatii perfecti.


Despre autor:

Musichat

Sursa: Musichat


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.