LifeStar 15 Mai 2009 18:28
Concertul Depeche Mode programat sambata, in parcul Izvor din Bucuresti, a fost anulat, din cauza problemelor de sanatate ale solistului Dave Gahan, potrivit site-ului oficial al trupei.
In anunt se precizeaza ca au fost anulate si concertele de la Sofia (pe 18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai).

Solistul David Gahan, care sufera de gastroenterita, a fost sfatuit de medici sa mearga in SUA, pentru tratament.

"Dave a suferit o criza severa de gastroenterita cu putin timp inainte de a urca pe scena pentru concertul din Atena, fiind necesara spitalizarea sa imediata. In acest moment, principala grija a lui Dave este sa se recupereze complet si sa reia turneul cat mai curand posibil", se arata in declaratia oficiala postata miercuri pe site-ul depechemode.com.

In declaratia de miercuri nu s-a facut nicio referire la urmatoarele doua evenimente planificate in cadrul turneului, respectiv concertele de la Bucuresti (16 mai) si Sofia (18 mai). Cumparatorii au fost in schimb sfatuiti sa pastreze biletele pana la un viitor anunt privind posibila reprogramare a evenimentelor, relateaza NewsIn.

Magazinele de la care puteau fi cumparate ultimele bilete la concertul Depeche Mode din Bucuresti, programat sambata in parcul Izvor, au sistat vanzarile inca de miercuri dupa-amiaza, din cauza ca show-urile de la Atena si Istanbul, au fost anulate.


Publicul de la concertul Depeche Mode poate merge la BESTFEST cu aceleasi bilete

Persoanele care au cumparat bilete la concertul Depeche Mode de sambata le pot schimba pe bilete la BESTFEST, pot primi banii inapoi sau le pot pastra pana la un viitor anunt referitor la posibila reprogramare a evenimentului.

Organizatorul evenimentului de la Bucuresti, Emagic, a anuntat ca publicul poate schimba biletele pe bilete pentru BESTFEST, care va avea loc la Romexpo, intre 1 si 5 iulie, cu Moby, Motorhead, Manowar, Santana, Franz Ferdinand si The Killers printre invitati. Emagic mai anunta ca sunt in legatura cu agentul turneului Depeche Mode, pentru a reprograma concertul ce trebuia sa aiba loc sambata, in parcul Izvor.

Banii pe biletele la concertul Depeche Mode pot fi recuperati de la punctul de vanzare de la care le-au achizitionat, incepand de miercuri, 20 mai, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data.

"Trupa Depeche Mode a fost fortata sa anuleze inca patru concerte din turneul Sound of the Universe, din cauza unor complicatii aparute in starea de sanatate a solistului Dave Gahan. Acesta este supus in prezent unor teste. Depeche Mode isi cere scuze tuturor fanilor pentru neplacerile create si ii doresc lui Dave o recuperare cat mai rapida", se precizeaza intr-un anunt publicat, ieri, pe site-ul oficial al trupei britanice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.