LifeStar 14 Mai 2009 13:02
Tunerii de la MAFF au modificat un Porsche Cayenne, masina care nu exceleaza la capitolul vizual in varianta sa iesita pe portile companiei germane.
Firma de tuning din Bucuresti a initiat proiectul Muron, prin care si-a dorit sa ofere clientilor deja foarte interesati de Cayenne, o masina mai puternica, mai agresiva si, de ce nu, chiar un pic mai aratoasa. Body kit-ul aduce fibra de carbon in spoilere, praguri si manerele usilor, masti care restilizeaza farurile si stopurile posterioare, o masca frontala redesenata si o serie de logo-uri MAFF si Muron, pentru ca toata lumea trebuie sa stie cine a muncit din greu la acest proiect. Jantele din aluminiu sunt si ele realizate tot de romani, clientii putand sa-si aleaga dintr-o oferta destul de bogata. Spoilerul fata include LED-uri pentru iluminarea pe timp de zi.

Implicarea romanilor intr-un asemenea proiect a starnit reactii in general pozitive prin presa internationala. Nu ratati pozele cu Porsche Cayenne Muron MAFF in galeria foto!


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.