Inca un lot de vedete incearca in acesta vara emotiile examenului de Bacalaureat, dupa o obositoare cursa de terminare a liceului. Andra va da si ea Bacalaureatul in aceasta vara. Cam tot timpul pe drumuri, solista marturiseste ca s-a obisnuit sa invete in masina, locul unde isi petrece mai mult de jumatate de zi, caci nu este saptamana sa nu faca circa 1.000 de kilometri in drum spre locurile in care concerteaza. invata pe unde apuca, mai putin pe acasa, caci deja se vede studenta la Facultatea de Teatru si Actorie.

Cristina Nica, gratia ce a ajuns sa castige titlul de Miss Popularitate la Miss Playboy 2005 direct de la "Fata de la pagina 5" din Libertatea, se vede inscrisa la Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene, dar, dupa experienta Miss Playboy, ar incanta-o si o cariera in televiziune. Simona Alexandra Apostol de la Ooops! asteapta cu nerabdare sa treaca Bacalaureatul. Fosta eleva a Liceului "Nicolae Kretzulescu", ea s-a intors recent din Grecia, unde a tinut umbra manualelor si a turnat un nou clip cu trupa sa.

Alina invata si la coafor

Alina Sorescu s-a despartit incarcata de emotii de liceu, intr-o ceremonie lacrimogena. I-a mai ramas o singura grija, examenul ce-i sporeste nelinistea, desi e sigura ca-l va promova cu o nota acceptabila, impusa de pretentiile sale. Are in permanenta un teanc de manuale, pe care le cara oriunde se afla - la studioul de inregistrari ori chiar la coafor.

Premianta de 12 ori

Alina Sorescu a obtinut la fiecare sfarsit de an scolar, timp de 12 ani, coronita de premianta. Vineri, frumoasa interpreta a participat la festivitatea de premiere care s-a desfasurat la Liceul Elena Cuza din Bucuresti. Bineinteles, Alina a beneficiat de traditionala coronita si in acest an.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.