Julia si Claudia (foto stanga), fetele de la formatia "Sexxy", nu se mai inteleg. In ultimul timp, acestea apar separat pe la evenimentele mondene si nu-si mai adreseaza un cuvant. Se pare ca aceasta raceala ar fi provocata de Claudia, care se simte neindreptatita de Julia si de iubitul acesteia, Bogdan, care este si impresarul formatiei "Sexxy". Fetele nu sunt straine de scandaluri, ele trecand prin asemenea momente si pe vremea cand Andreea Banica (Blondy) canta impreuna cu Julia si Claudia in trupa "Exotic".

Atunci, fetele erau revoltate ca Andreea era favorizata de impresarul trupei, numai ea avand voie sa vorbeasca in momentul in care erau invitate pe la diferite emisiuni televizate. Asa ca Julia si Claudia s-a suparat, au facut un adevarat scandal, si-au luat jucariile si au format o noua trupa. Lucrurile pareau ca merg ca pe roate intre ele, "Sexxy" avand un real succes. Si pentru ca tinuta lor vestimentara era criticata de foarte multi creatori de moda, cantaretele au tinut cont de acest lucru si si-au imbunatatit simtitor stilul vestimentar.

Dupa ce fetele de la "Blondy" (Cristina Rus si Andreea Banica) s-au despartit, Julia facea urmatoarele declaratii prin presa: "Intr-o trupa trebuie sa existe intelepciune. Noi nu ne-am certat niciodata serios. Poate doar pe haine. Nu ne dorim o cariera solo si nici una dintre noi nu vrea sa iasa in evidenta mai mult decat cealalta". Sau poate doar intr-un singur domeniu. Julia vrea o cariera in televiziune fara Claudia.

Ceva insa s-a rupt de atunci. Fetele se vad doar atunci cand trebuie sa cante impreuna. In rest, apar singure pe la diferite evenimente, iar interviurile le dau tot singure. Lucru destul de ciudat, ele fiind nedespartite la toate aparitiile in public.

Claudia, prietena cu Andreea

Si ca sa puna paie pe foc, Claudia s-a imprietenit din nou cu Andreea Banica, cu toate ca atunci cand s-au despartit au facut un adevarat circ si au declarat ca se vad una pe alta precum sarea in ochi. Potrivit revistei "Star", Claudia si Andreea sunt prietene la catarama si mai nou dorm impreuna. Acestea au fost surprinse intr-o dimineata cand ieseau din apartamentul Andreei din cartierul Alba Iulia, unde cele doua cantarete isi petrecusera noaptea.

Acestea si-au luat si micul dejun impreuna, dupa care s-au suit in masina blondei si duse au fost. Gurile rele spun ca frumoasa Claudia vrea si ea o cariera solo, cel putin in paralel cu trupa din care face parte. Poate aceasta vrea sa aiba mai mult succes si urmeaza exemplul Andreei, considerand ca o cariera solo o va ridica pe culmile gloriei. Totusi ar trebui sa se gandeasca bine inainte de a face acest pas si sa priveasca in urma la tot ce s-a intamplat intre cele trei soliste.

A fost un scandal urat, in care toata lumea a avut de suferit, si ce s-a intamplat o data se va repeta. Iar in cazul in care se va certa din nou cu Andreea, Julia s-ar putea sa nu o primeasca pe Claudia cu bratele deschise.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.