LifeStar 7 Mai 2009 01:25
De o scurta perioada de timp, componenta trupei Divertis a acceptat o noua provocare, aceea de a produce, dupa bunul sau plac, si interpreta, in maniera sa binecunoscuta, pastile umoristice pentru un site destinat femeilor si nu numai.
Noul angajament, despre care actrita vorbeste numai la superlativ, a transformat-o pe Jojo intr-un om fara secrete, a carei viata se desfasoara in fata camerelor de filmat.

In fiecare saptamana, simpatica blonda de la Divertis alege un subiect pe care il dezbate, in stilul sau caracteristic, realizand pastile umoristice de 4-5 minute, denumite "Jojopedia" pentru site-ul petocuri.ro. "Pare greu de crezut, dar pentru cele cateva minute de montaj, filmez cateodata chiar si cinci ore. Subiectele sunt diversificate.

Am gatit, am filmat la noi in culise, la un service auto, am facut "Ziua Punk". Ba chiar mi-a venit ideea sa inregistrez aniversarea zilei mele de nastere... la serviciu, alaturi de colegii de la Divertis. "


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.