LifeStar 6 Mai 2009 03:41
De la pupicii cu vampiri pana la saruturile pasionale dintre nobilii secolului 18 cotidianul.ro va invita sa votati cel mai reusit sarut cinematografic.
Filmul lui Woody Allen "Vicky Cristina Barcelona" abunda de dragoste, este intruchiparea sentimentului de dragoste in toate formele sale si adaptat pentru toate personajele filmului. Toata lumea iubeste pe toata lumea, toata lumea saruta pe toata lumea.

Vicky (Rebecca Hall) si Cristina (Scarlett Johansson) sunt doua tinere ce pleaca impreuna intr-o vacanta de vara in Barcelona. Aici se ciocnesc de frumusetea peisajului si a artistilor locali.

Artista in devenire Cristina este instantaneu atrasa de pictorul spaniol Juan Antonio Gonzalo (Javier Bardem), pentru ca, mai apoi, prietena ei, atat de serioasa Vicky, ce este la un pas de a se casatori, sa cada in capcana farmecelor aceluiasi barbat.

Pictorul are, la randul sau, un trecut - Maria Elena (Penélope Cruz, intr-unul dintre cele mai inedite roluri ale sale).

Pentru o scurta perioada de timp, Cristina, Juan Antonio si Maria Elena formeaza un trio fericit, Cristina fiind atrasa in egala masura de Juan Antonio, dar si de impetuoasa spaniola.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.