LifeStar 6 Mai 2009 17:56
De la alegerea sa ca Presedinte al SUA, Obama a revolutionat tot ce insemna pana acum presedintia: e primul sef de stat american de culoare, care a recunoscut ca se droga in timpul facultatii, fetitele sale Malia si Sasha o vor intrece in cativa ani pe Barbie in notorietate, el insusi intruchipand numeroase figurine, roluri si aflandu-se in prim planul media 24/24.

Recent, Philippe Guerin, directorul faimosului teatru de papusi francez 'Guignol Guerin' din Bordeaux, a adaugat un nou personaj in suita caracterelor din reprezentatiile sale obisnuite. Este vorba despre papusa ce-l reprezinta pe Barack Obama si care a fost inclusa pentru prima oara in show-ul sau de pe 28 aprilie 2009. Noua achizitie a teatrului a picat tocmai la tanc, tinand cont de faptul ca anul acesta teatrul de papusi 'Guignol Guerin' implineste 150 de ani de la infiintare.

In noiembrie anul trecut, cand inca se mai afla in cursa pentru prezidentiale, O'bomba (cum era poreclit in liceu) a mai fost reprezentat in chip de papusa alaturi de colegii sai Sarah Palin, John McCain si Joe Biden. Atunci compania Cabbage Patch Kids implinea 25 de3 ani de existenta si a dedicat o serie de papusi „motivationale”, pe care ulterior le-a scos la licitatie pe eBay, banii urmand sa fie donati in scopuri caritabile.

Intre timp, cand nu joaca in teatrul de papusi de la Bordeaux sau nu alearga cu noua sa achizitie portugheza, cainele Bo prin Casa Alba, planteaza copaci imporeuna cu Prima Doamna in Gradinile Acvatice Kenilworth din Washington.

Pentru curiosii, care vor sa-l monitorizeze pe Obama, gasesc aici White House flickr stream.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.