LifeStar 6 Mai 2009 15:50
In fiecare vara, cele mai populare vedete din intreaga lume vin sa se distreze in Ibiza. Bebelusa Oana vrea sa te ia cu ea pe insula care nu doarme niciodata. Vino la casting si urmeaz-o in Ibiza in Club Amnesia!
Ai intre 16 si 25 de ani, peste 1,65 inaltime, esti o prezenta agreabila, care are dansul in sange, esti gata de distractie si vrei sa cunosti insula petrecerilor? Ti-ar placea sa petreci in compania controversatei Paris Hilton, sa te misti pe ritmuri de flamenco alaturi Jose Maya, sa-i cunosti pe Enrique Iglesias, Keenen Ivory Wayans si Puff Daddy sau sa dansezi pe ritmurile celor mai celebri DJ din lume?

Atunci este persoana potrivita. Intra pe www.danceplanet.ro, completeaza formularul de inscriere la casting, trimite-i Oanei cateva fotografii cu tine si vino la preselectii.

Ia-ti cu tine prezenta de spirit, buna dispozitie, talentul, frumusetea si pofta de distractie si lasa-te purtata de ritmurile muzicii, duminica, 10 mai, incepand cu orele 14:00 in Kristal Glam Club (strada Johann Sebastian Bach, Nr. 2, Sector 2, Bucuresti).

In aceasta vara, Armin van Buuren, Paul van Dyk, Tiesto, Roger Sanchez, Sven Vath, Erik Morillo, Ricardo Villalobos si multi altii Dj de renume mondial, te asteapta in Ibiza, pentru ca petrecerile se muta in Amnesia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.