LifeStar 5 Mai 2009 00:43
De cand a aflat ca este gravida, Cristina Spatar s-a vazut nevoita sa renunte la vopseaua de par pentru a nu-si pune in pericol sarcina.
Desi o deranjeaza faptul ca frizura ei poate avea un aspect neingrijit, cantareata spune ca respecta cu sfintenie sfatul medicului, mai ales ca s-a chinuit timp indelungat sa ramana insarcinata. Dupa cum arata cea mai recenta ecografie, artista va aduce pe lume un baietel la toamna. P?na atunci insa, Cristina mai are o ambitie: sa filmeze un clip insarcinata, la fel cum a facut si Corina pe vremea cand era gravida cu baietelul ei, Robin.

Intotdeauna preocupata de aspectul sau fizic, Cristina Spatar se vede obligata acum sa renunte la metodele clasice de infrumusetare care i-ar putea afecta sarcina. Desi are mereu grija sa arate impecabil si isi vopseste parul de ani buni, cantareata a lasat deoparte acest obicei, de teama sa nu aiba probleme de sanatate.

“Ascult cu atentie toate sfaturile pe care mi le da doctorul, iar acesta este unul dintre ele. Mi-a interzis sa mai folosesc vopsea de par, pentru ca unele substante ar putea fi nocive pentru bebelus. Nu vreau sa fac nimic gresit pe parcursul sarcinii, nu vreau sa risc nimic, asa ca voi proceda intocmai cum ma invata medicul”, ne-a declarat Cristina.

Vedeta recunoaste ca este neplacut pentru ea sa uite de vopsitul parului. “Nu e tocmai grozav, pentru ca apar la televizor sau la evenimente, iar unii sunt carcotasi si comenteaza rautacios. De data asta insa chiar nu-mi pasa, pentru ca este vorba de sanatatea mea si a copilului meu. O sa am tot timpul sa ma vopsesc din nou dupa ce o sa nasc”, a adaugat artista.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.