LifeStar 5 Mai 2009 17:01
Dupa ce in februarie a fost agresata fizic si amenintata cu moarte de catre iubitul ei, Chris Brown, Rihanna si-a gasit alinarea in bratele unui fost iubit din adolescenta, Negus Sealy, in varsta de 24 de ani.
Cei doi au fost surprinsi de paparazzi in timpul unei plimbari romantice pe o plaja din Barbados. Se pare ca dupa intamplarile din februarie, Rihanna a avut nevoie de un umar pe care se planga, Negus dovedindu-se a fi barbatul potrivit la momentul potrivit.

"De fiecare data cand Rihanna se duce la plaja sau la vreo petrecere, Negus era mereu langa ea. Au incercat sa tina relatia secret si sa se fereasca sa nu fie surprinsi impreuna", a declarat sursa citat pentru Daily Mail.

"Rihanna si Negus au realizat ca inca se simteau foarte atrasi unul de celalalt si au devenit nedespartiti", a adaugat sursa.

Nici Chris Brown nu a stat degeaba. El a fost surprins in urma cu cateva saptamani impreuna cu Natalie Mejia, membra formatiei Girlicious, intr-un salon de tatuaje din Hollywood, unde cantaretul era client mai vechi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.