LifeStar 5 Mai 2009 16:55
NewJazz Festival, care trebuia sa aiba loc, la sfarsitul lunii mai, in Iasi, a fost amanat pentru perioada 9 - 11 octombrie, deoarece Consiliul Local a respins proiectul de finantare a festivalului, a declarat, pentru NewsIn, presedintele asociatiei organizatoare, Carmen Gradeanu.
"Suntem in situatia de a amana acest festival deoarece autoritatile locale au spus ca nu au resurse financiare sa sustina acest proiect. Noi am facut solicitarea in ianuarie, iar primaria ne-a anuntat ca va mentine toate proiectele din cadrul programului <Iasi 600>. Ulterior, ne-au spus ca proiectul de finantare a fost suspus votului Consiliului Judetean si a fost respins", a precizat Gradeanu.

Costurile festivalului se ridica la 70.000 de euro, iar autoritatile locale se angajasera sa asigure plata onorariilor artistilor. Printre acestia se numara Parov Stelar&Band, Skalpel si Xaver Fischer Trio, alaturi de artisti din Romania, potrivit NewsIn.

NewJazz Festival se afla, anul acesta, la cea de-a doua editie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.