LifeStar 5 Mai 2009 15:46
Cea mai premiata emisiune de divertisment, "Cronica Carcotasilor" continua sa bata tot ce-i sta in cale in materie de audiente. Duminica, 3 mai, reluarea celebrei emisiuni a fost din nou lider de piata.
Difuzata in intervalul orar 15:20-18:00, emisiunea a inregistrat o medie de 3,3 puncte de rating si 13,09 share in target comercial, conform datelor de audienta furnizate de GfK Romania. Timp de mai bine de doua ore de emisie, cei doi carcotasi au reusit sa-si distreze telespectatorii cu scheciuri amuzante si umorul bine cunoscut.

Nici in aceasta saptamana emisiunea prezentata de Mihaela Radulescu, „Duminica in familie” difuzata de Antena 1 in acelasi interval orar, nu a reusit sa invinga „Cronica carcotasilor”. In minutul de aur (la 16.30), Carcotasii au atins 5,0 rating si 22,5 share, in vreme ce „Duminica in familie” avea doar 0,9 rating si 4,2 share, iar filmul de pe Pro TV inregistra 3 puncte de rating si 13,4 share.

Din 2007, Prima TV face parte din prestigiosul grup pan-european ProSiebenSat.1, care mai detine in Romania postul de televiziune Kiss TV, precum si radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.