LifeStar 5 Mai 2009 12:21
Cea mai noua pelicula al lui Hugh Jackman, filmul cu super-eroi X-Men Origins: Wolverine", este liderul box-office-ului american, cu incasari de 87 milioane de dolari in primul week-end de proiectie in cinematografe, conform hollywood.com.

A patra productie din seria “X-Men” prezinta confruntarile dintre James Logan (Hugh Jackman) si alte personaje inzestrate cu tot felul de superputeri. Lansarea peliculei in Statele Unite ale Americii, pe 1 mai, a coincis cu prezentarea pentru publicul roman.
Pe locurile urmatoare se claseaza comedia romantica “Ghosts of Girlfriends Past”, lansata tot la sfarsitul saptamanii trecute, cu incasari de 15,3 milioane de dolari si liderul de saptamana trecuta, “Obsessed”, care a reusit sa adune de aceasta data 12,2 milioane de dolari.

“Ghosts of Girlfriends Past” va rula in Romania din 12 iunie, in vreme ce “Obsessed”, incepand cu 19 iunie, noteaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.