LifeStar 4 Mai 2009 02:31
Fosta vedeta de televiziune a ajuns sa nu mai ia nicio decizie importanta pana nu se sfatuieste cu bunul ei prieten, Mircea Badea. Pentru ca, in ultimul timp, cei doi s-au obisnuit sa comunice ore in sir prin intermediul internetului, recent, Teo si-a activat serviciul de messenger pe telefonul mobil ca sa fie 'online' chiar daca nu se afla in fata computerului.
Au trecut impreuna prin experiente nepacute la diverse televiziuni, au lucrat la posturi concurente si, cu toate acestea, au ajuns sa aiba cea mai longeviva relatie de amicitie din showbizul romanesc.

Este vorba de Teo Trandafir si Mircea Badea, un cuplu care si-a propus sa demonteze mitul care spune ca nu poate sa existe o relatie de prietenie intre un barbat si o femeie.

"Ne-am cunoscut cand el avea 17 ani, iar acum are 35. Ne stim de-o viata. Cel mai mult ne-a apropiat perioada de la TELE 7 cand, vorba lui Mircea, imparteam o merdenea impreuna. A fost o perioada reala de supravietuire.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.