LifeStar 4 Mai 2009 02:23
PR-ul de la Kanal D este foarte harnic zilele acestea si ne alimenteaza permanent cu stiri despre Luis Lazarus. Motivul: ziaristul isi va incepe curand emisiunea la Kanal D si are nevoie de promovare intensa.
Asadar, daca saptamana trecuta am aflat ca e pregatit sa faca show la TV, de data aceasta, am fost anuntati ca Luis si-a luat un Bentley de fite, pentru care a platit 160.000 de euro. De ce si-a luat Bentley si care sunt impresiile la cald despre noul sau bolid, ne spune chiar Lazarus, in comunicatul de mai jos.

PR dixit:

Luis Lazarus, cea mai proaspata vedeta Kanal D, confirma noul look si noua atitudine à la James Bond pe care a adoptat-o pentru noua lui emisiune, “Lazarus Show”, achizitiondandu-si o masina de super lux: Bentley Continetal GT.

Automobilul este unul sport, cu doua locuri, si are un motor care dezvolta o putere pe care orice barbat si-ar dori-o la masina sa: 560,32 CP. Bentley-ul este de culoare argintie, foarte elegant, desi este versiunea sport, si l-a usurat pe Lazarus de peste 160 000 de Euro.

Cunoscut ca fiind un impatimit al masinilor, prin garajul lui Lazarus au trecut tot felul de masini, care mai de care mai luxoase: BMW, Mercedes, Audi, Lexus, Toyota, Lambourghini.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.