Jean Claude Van Damme a fost ales joi ca membru al juriului in cadrul concursului "Da jos burta".
Actorul, care ne-a impresionat in toata cariera sa cu forma lui fizica excelenta, va decide care dintre cei sase romani inscrisi in competitie a redus cel mai mult din stratul adipos.

Van Damme a fost invitat de organizatori sa-i monitorizeze pe toti cei sase concurenti supraponderali timp de mai multe saptamani in care vor munci la una din cele mai moderne centre fitness din tara, de la Plaza Romania. Vedeta filmului international nu a putut veni insa la cantarirea concurentilor, fiind ocupat cu filmarile unei pelicule in Romania. Competitorii vor lucra la aparatele importate de firma unde Norris Mageanu, iubitul Corinei Danila, este director de marketing. Toti concurentii vor fi premiati cu excursii in tara si in strainatate, iar cel care va slabi cel mai mult va poza in suplimentul revistei "Men's Health" si va fi premiat chiar de Van Damme.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.