Brad Pitt, Johnny Depp, Madonna si alte celebritati de calibrul lor s-au regasit intr-un top al celor mai puternice vedete, realizat de revista economica Forbes.
Pentru a alcatui clasamentul, angajatii revistei au calculat amanuntit care au fost castigurile vedetelor in ultimele 12 luni, cate aparitii au avut la tv sau in presa si de cate ori au fost prezente pe copertele unor reviste cunoscute ori in cadrul unor emisiuni radio.

225 DE MILIOANE PE AN

Celebritatea cu cel mai mare impact asupra publicului, dar si cu cele mai mari venituri s-a dovedit a fi prezentatoarea tv Oprah Winfrey. Ea a castigat in ultimul an nu mai putin de 225 de milioane de dolari, iar emisiunea pe care o prezinta are 30 de milioane de vizitatori la fiecare editie. Relatia lui Tom Cruise cu colega de breasla Katie Holmes l-a propulsat pe actor pe locul 10. Si asta pentru ca a reaparut in atentia presei. A mai contat castigul sau anual de 31 de milioane de dolari.

AMOR PUBLICITAR

Brad Pitt s-a clasat pe locul 11, fiindca a castigat "doar" 25 de milioane de dolari in ultimele 12 luni, dar presupusa lui aventura cu sexoasa Angelina Jolie l-a facut extrem de popular. Fotbalistul David Beckham a cazut de pe locul 22, pe care l-a ocupat anul trecut, pe locul 26, desi a castigat ceva mai mult de 32 de milioane de dolari.
Chiar daca de cand a divortat de Brad Pitt nu a mai fost la fel de mediatizata, actrita Jennifer Aniston a fost si ea inclusa in top. A reusit sa-si ingrase contul din banca cu mai mult de 10 milioane de dolari.
Nou-venite sunt Teri Hatcher si Marcia Cross (vedetele unui show tv foarte popular in SUA), iar Paris Hilton, Jessica si Ashlee Simpson si gemenele Mary-Kate si Ashley Olsen au reusit sa se mentina printre cele mai bogate vedete.

BOGATI FARA FAIMA

Topul nu i-a flatat pe unii actori foarte bine cotati, cum ar fi Tom Hanks sau Jim Carrey. Chiar daca acestia au castigat foarte multi bani, nu au avut parte de prea multa atentie din partea mass-media.
Printre cei care s-au clasat in topul celor mai puternice vedete se numara si Jennifer Lopez, care ocupa locul 24, Julia Roberts, pe locul 39, Nicole Kidman, care este numarul 45, Lindsay Lohan, pe pozitia 52, Sandra Bullock a 65-a, Cameron Diaz, clasata pe locul 66.
Sir Elton John este cel mai bine clasat britanic. El a fost "calculat" pe locul 9 in top. Solistul si-a marit averea cu 44 de milioane de dolari.

TOP 30:

1. Oprah Winfrey
2. Tiger Woods
3. Mel Gibson
4. George Lucas
5. Shaquille O'Neal
6. Steven Spielberg
7. Johnny Depp
8. Madonna
9. Elton John
10. Tom Cruise
11. Brad Pitt
12. Dan Brown
13. Will Smith
14. David Letterman
15. Lance Armstrong
16. Michael Jordan
17. Michael Schumacher
18. Will Ferrell
19. Kobe Bryant
20. P Diddy
21. Jay Leno
22. JK Rowling
23. Metallica
24. Jennifer Lopez
25. Desperate Housewives
26. David Beckham
27. Howard Stern
28. Rush Limbaug
29. Shania Twain
30. Denzel Washington


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.