LifeStar 4 Mai 2009 11:39
Ne mai desparte aproape o luna de anotimpul cel mai calduros al anului, iar vara lui 2009 nu se anunta deloc a fi una linistita si lipsita de evenimente. Reactia zodiilor la modul de aliniere al planetelor va fi diferita, variind in functie de personalitatea fiecarei zodii in parte, de circumstante si de relatiile cu celelalte zodii. Va propunem asadar un minighid al principalelor previziuni astrologice pentru vara lui 2009
Berbec

Pentru Berbec, prima luna a verii se anunta a fi una dedicata contemplarii interioare. In locul actiunilor directe, preferi sa faci planuri, sa tragi linii peste linii, sa efectuezi calcule si socoteli, sa faci ordine printre prioritatile tale in viata. Pe plan intelectual, esti insa plin de energie si verva. Stii foarte bine ce ai de facut de acum incolo, insa amani pentru sfarsitul anului momentul in care efectiv te apuci de punerea in aplicare a planurilor. Gandurile de schimbare iti vor afecta si relatia cu partenerul de viata. Ai alte asteptari de la acesta si il privesti intr-un mod diferit, incercand sa aduci pasiunea inapoi in relatia voastra. Incepand cu mijlocul lunii august, evenimente importante vor gravita in jurul tau si vrand, nevrand te vei mobiliza pentru a le putea face fata.

Taur

Mintea, inima si inspiratia lucreaza mana in mana pentru ca Taurul sa-si realizeze in sfarsit toate visurile sale ambitioase de marire. In ciuda eforturilor sale profesionale, prima jumatate a verii se anunta oarecum dezamagitoare, iar dorintele de realizare si afirmare ale Taurului raman undeva la un plan idealist. Din iulie insa, adaptandu-se la schimbarile si cerintele celor de care depinde propria afirmare, Taurul va straluci. Va veni cu idei noi, usor de pus in practica, isi va uimi superiorii prin luciditatea si spiritul sau practic. Pe plan sentimental insa, aceasta vara aduce Taurului multa confuzie si tendinta spre infidelitate. Sunt toate sansele ca o iubire din trecut sa revina cu aceeasi intensitate de atunci si sa bulverseze viata asezata si confortabila a familistului Taur. Taurul va intampina anumite probleme de sanatate cauzate de sistemul nervos si vor exista perioade in care va resimti fizic consecintele negative ale stresului si ale presiunii.

Afla din Garbo ce spun astrele si despre celelalte zodii


Despre autor:

Garbo

Sursa: Garbo


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.