O fotografie cu Andreea Marin valoreaza 10 euro. La relansarea revistei "Femeia" sub titulatura "Femeia Moderna", unul dintre invitati si-a provocat amicul sa faca o poza alaturi de diva Surprizelor, in schimbul a zece euro.

Pariul a fost castigat de curajosul care a indraznit sa se fotografieze alaturi de vedeta TVR 1. Diva Surprizelor a fost asaltata de admiratori la evenimentul organizat ieri la Hotel Casa Bucur din Capitala, pilejuit si de aniversarea a 137 de ani de existenta a publicatiei amintite.
Femei si barbati s-au inghesuit sa primeasca un autograf de la Andreea Marin sau sa faca o poza alaturi de ea.

LA TACLALE CA-NTRE FETE

Cove, asistentul Andreei atat la emisiunea "Surprize, Surprize", cat si la cea de la Radio Star, a sosit inaintea sefei pentru a face cateva miniinterviuri. Intr-o forma de zile mari, dar singurica, si-a facut aparitia si interpreta Oana Sarbu, despre care se spune ca ar fi cuplata cu realizatorul Robert Turcescu. Andreea Marin s-a intretinut jumatate de ora cu actrita Anca Sigartau, mama a trei copii, si cateva minute cu prezentatorul Octavian Ursulescu, apoi a plecat cu Cove cu tot.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.