Iaca, inca un cuplu, marca VIP, se desparte. E vorba despre Nicoleta Luciu si Dinu Maxer, care, in urma cu doua saptamani, si-au spus Adio!, dupa opt ani de amor nebun.

SATUL DE SPECULATII.

Intelegerea dintre ei a fost sa nu faca publice si motivele, lasand, astfel, presei loc de interpretari, unele de-a dreptul hilare. Prins ca intr-o menghina de insistentii ziaristi si satul de speculatii, Dinu Maxer a hotarat sa rupa tacerea, joi seara, in cadrul emisiunii "6! Vine presa!" (B1 TV): "Am mai avut o tentativa, inainte de Revelion, inca de pe atunci s-a pus problema despartirii. Am zis insa sa mai continuam, ca poate se va schimba ceva. Nu avem pe altcineva, asa cum s-a vehiculat prin ziare.

Pur si simplu, Nicoleta nu mai avea timp de mine, din cauza sufocantelor contracte. Au fost multe nopti cand am dormit singur, ea fiind plecata in turnee, cu trupa Laguna. Asta nu mai era relatie. Nu am banuit niciodata ca, daca va ajunge atat de sus, va fi ocupata mereu, iar relatia noastra va avea de suferit". Maxer s-a suparat si mai tare pe Nicoleta in momentul in care vedeta PRO TV a refuzat o excursie in Egipt: "Visul nostru a fost de a ajunge in Egipt. Ei, am vrut sa-i fac aceasta surpriza, numai ca Nicoleta mi-a explicat ca n-are cum sa plece 10 zile din tara, din cauza contractelor".

DORM SEPARAT.

Si, uite asa, se face ca ei dorm acum in paturi separate. Cu toate acestea, ei continua sa se vada destul de des, asa ca nu prea indraznim sa spunem ca povestea lor de dragoste se incheie aici. Sau, in cazul lor, functioneaza expresia: "Adio, dar raman cu tine!". Se mai fac speculatii si pe seama fratilor lor, amandoi cam de aceeasi varsta: "Sora Nicoletei si fratele meu au aparut in acelasi videoclip, in calitate de iubiti. Dar niciodata nu m-am gandit ca intre ei va fi vreodata ceva mai mult decat o amicitie. Ar fi culmea sa se indragosteasca cu adevarat!", a declarat Maxer, aflat, dupa spusele sale, intr-o perioada de "convalescenta a dragostei".

LIPSA LA APEL

"Nu avem pe altcineva, asa cum s-a vehiculat prin ziare. Pur si simplu, Nicoleta nu mai avea timp de mine, din cauza sufocantelor contracte. Au fost multe nopti cand am dormit singur"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.