Sub sloganul "TVR 2 recreeaza vara ta!", din 18 iunie, la TVR 2, debuteaza emisiunile estivale. Astfel, in fiecare sambata de la ora 20.00, puteti sa urmariti emisiunea "Miss Plaja". Mare, soare si cele mai frumoase fete din tara vor defila si isi vor expune nurii pe parcursul a nu mai putin de 10 saptamani pe micul ecran, in lupta pentru castigarea titlului de Miss Plaja 2005.

In fiecare editie, cate 20 de tinere, cu varste intre 15 si 25 de ani, vor lua startul in competitia pentru clasificarea pe primele cinci locuri la categoria cea mai frumoasa (locurile 1, 2 si 3), cea mai eleganta si fata cu bronzul cel mai frumos. Cele cinci finaliste stabilite in fiecare saptamana se vor intalni mai apoi in faza finala din 27 august, atunci cand va fi desemnata castigatoarea marelui Trofeu Miss Plaja. Pe parcursul competitiei vor avea loc si momente artistice, cu muzica buna si artisti de marca. Emisiunea-concurs se va transmite in direct la TVR 2, pe parcursul a 90 de minute, de la hotelul Palm Beach din Mamaia.

Cea de-a doua emisiune estivala pregatita de cei de la la TVR 2 va debuta luni, 20 iunie. Satul de aglomeratia si caldura din Bucuresti, din 20 iunie, Catalin Maruta renunta la "garsoniera" lui din TVR si se muta cu totul la mare. Astfel, in fiecare dimineata (de luni pana vineri), de la ora 10.00 la 11.30, "Tonomatul de vacanta" se va difuza in direct de la malul marii, unde Catalin va avea suficient loc sa se desfasoare, fara sa mai fie constrans de "spatiul locativ" destul de limitat de pana acum. Asa ca, sa nu va mirati daca invitatii emisiunii vor avea parte de cele mai neasteptate surprize si idei traznite, pentru ca, din 20 iunie, Catalin va fi animat de spiritul de vacanta si aventura. Ce se va intampla mai precis?! Va sfatuim sa urmariti "Tonomatul de vacanta" si sa aflati in direct surprizele pregatite de Catalin Maruta si echipa sa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.