Perioada in care sotii Columbeanu erau nelipsiti de la evenimentele mondene, iar aparitia lor nu mai reprezenta nicio surpriza pentru nimeni, a luat din nou sfarsit. De cateva luni, cei doi nu mai au interese comune atunci cand vine vorba de distractie, asa ca si-au impartit "ocaziile".

Sotia miliardarului Irinel Columbeanu este la fel de prezenta ca si pana acum in cluburi si la mondenitati. In timp ce Iri a lipsit o perioada din prim-planul vietii de noapte bucurestene, consoarta lui a fost mai activa ca oricand. Vineri noapte, Moni a iesit cu fetele la Fratelli, unde s-au distrat pana dupa miezul noptii.

Din fotografiile realizate de paparazzii CANCAN se vede foarte clar ca sotul ei nu a fost "invitat" la mica lor petrecere. Insa si-a trimis un "spion" - pe Miko, nasul lor de cununie - care le-a insotit pe fete la cea de-a doua destinatie, zona Sala Palatului.

La ora doua, Moni si amicele ei au parasit clubul si, desi parea ca vor merge acasa, au facut o noua oprire la un pub din centrul Capitalei, unde s-au distrat pana spre dimineata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.