Fiul deputatului PSD avea toate actele de identitate in torpedoul masinii lui, un BMW seria 6 Fiul cunoscutului om politic Viorel Hrebenciuc a cazut prada, sambata seara, hotilor de masini de lux. Acestia i-au furat chiar din fata casei masina, un BMW seria 6, evaluat la 60.000 de euro. Sursele noastre ne-au dezvaluit, in exclusivitate, ca hotii au actionat ca si in cazul unui alt furt mult mediatizat in ultima vreme, si anume furtul Mercedes-ului lui Gigi Becali.

Hrebe Jr. a ajuns sambata seara acasa cu masina si in fata casei (situata pe o strada retrasa, linistita) a coborat de la volan, fara sa scoata cheile din contact, ca sa deschida poarta si sa intre in curte.

In cateva secunde insa, cand s-a intors spre masina, a observat ca un barbat a urcat la volan si a demarat in tromba! Exact cum i se intamplase si lui Gigi Becali, care lasase cheile in contact, cat a intrat pentru cateva minute intr-un bar din Pipera.

Surse din anturajul familiei Hrebenciuc ne-au marturisit ca Andrei a depus imediat plangere, tatal sau insistand sa nu faca nimic fara stiinta politiei. De altfel, persoane apropiate anchetei spun ca exista deja si un cerc de suspecti.

Paguba provocata fiului lui Viorel Hrebenciuc este cu atat mai mare cu cat el tinea in torpedoul masinii toate actele de identitate.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.