Dosarul in care sunt cercetati penal Mihaela Radulescu si angajatii unui cotidian central va lua o noua intorsatura, gratie unei probe-cheie ce va fi depusa in curand la politie.

Iancu Toader, avocatul vedetei de televiziune, ne-a dezvaluit in exclusivitate ca detine o inregistrare a incidentului care a avut loc in seara de 13 martie in parcarea unui hotel din Capitala, prin care care va demonstra ca Mihaela Radulescu este o victima a agresiunii fotoreporterilor.

Este vorba despre un film care urmeaza sa fie depus la probatoriu saptamana aceasta si care difera de cel detinut de politisti. Totodata, dupa ce joi au fost audiati doi membri ai trupei Sistem, martori care sustin declaratiile Mihaelei Radulescu si ale iubitului sau, Dani Otil, in zilele urmatoare va mai fi audiata si Ioana, sotia lui Zoli Toth, liderul formatiei.

Probatoriul in dosarul in care sunt cercetati Mihaela Radulescu si fotoreporterii ziarului “Libertatea” va fi completat, saptamana aceasta, de o proba-cheie, care va demonstra nevinovatia Mihaelei si infractiunea comisa de ziaristi, spune avocatul vedetei. Iancu Toader vorbeste despre o alta inregistrare decat cea care a intrat deja in posesia politiei.

“Stiu ca exista deja o astfel de proba la politie, insa eu voi depune zilele acestea la probatoriu o alta inregistrare, prin care voi dovedi nevinovatia clientei mele, faptul ca ea a fost o victima in acest incident si ca partea cealalta a depus pana acum o marturie mincinoasa”, ne-a declarat in exclusivitate avocatul Iancu Toader, de la Drakopoulos si Asociatii. Proba-cheie va fi depusa saptamana aceasta, cand va fi audiat, la Sectia 26 politie din Bucuresti, un al patrulea martor al conflictului. Primul a fost Dani Otil, iubitul Mihaelei Radulescu, a carui depozitie a fost inregistrata in 16 aprilie, in prezenta avocatului Iancu Toader.

Moderatorul matinalului de la Antena 1, care a sunat la 112 si a reclamat incidentul, a povestit intamplarile la care a asistat in mod direct, sustinand spusele Mihaelei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.