Artistul de 67 de ani se intoarce la radacini. Adica la blues si rock’n’roll. Totul asezonat cu un acordeon cajun si coarde ciupite ca pe Rio Bravo.

“I get the blues for you baby / When I look up at the sun /Come back here /We can have some real fun”, canta Dylan pe ritmurile miscate din “Shake Shake Mama” de pe proaspatul disc “Together Through Life”.

Programat sa fie lansat pe 28 aprilie, cel de-al 33-lea album al folkistului poet este infuzat cu bluesul urban nascut in Chicago, dar se simt si usoare arome mexicane si cajun-zydeco. Intrebat recent cum crede ca va fi primit noul disc, Bob Dylan s-a multumit sa raspunda:

“Stiu ca fanilor le va placea, in rest habar n-am”.

Recenta productie discografica a lui Dylan este “un album de blues cu accente mexicano-texane numai bun pentru a fi ascultat intr-o bodega de la granita mexicana”, apreciaza cronicarul de la “The Independent”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.