Cu aproape patru luni inaintea concertului pe care Madonna il va sustine la Bucuresti, biletele din zona Gazon A au fost deja epuizate.

Diva muzicii pop va concerta pe 26 august pentru prima data in Romania, in Parcul Izvor din capitala. Parte a Sticky & Sweet Tour, spectacolul de la Bucuresti se inscrie in seria concertelor Vodafone Best Music, fiind promovat de Live Nation si organizat de Emagic.

Desi mai sunt cateva luni pana la data show-ului, biletele din zona Gazon A s-au epuizat deja, tot mai putine bilete ramanand disponibile in celelalte zone. "Ritmul de vanzare a biletelor este cel mai rapid pe care l-am vazut pana acum la un concert organizat de noi: au mai ramas mai putin de 20% de bilete disponibile la acest moment! Sistemul de ticketing al turneului este legat de sistemul nostru de ticketing (www.myticket.ro) si sunt disponibilizate regulat loturi de bilete in diverse categorii, prin urmare in prezent se pot achizitiona bilete in toate categoriile, mai putin Gazon A", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Sticky & Sweet Tour este cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo si totodata una dintre cele mai mari productii de spectacol din industria entertainment-ului mondial, si o va aduce pe Madonna pentru prima data in tara noastra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.