Eroii Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael, antrenati de maestrul Splinter, isi continua lupta pentru dreptate pe marile ecrane, intr-un lungmetraj de actiune inspirat din povestea originala a benzilor desenate

Testoasele ninja vor aparea astfel pentru a cincea oara pe marile ecrane, cu ocazia lansarii unui film de actiune, preconizata pentru anul 2011.

Vestea lansarii filmului a coincis cu celebrarea a 25 de ani de la aparitia francizei “Testoaselor Ninja”, in 1984, cand personajele au aparut intr-o revista de benzi desenate. Kevin Eastman si Peter Laird, doi talentati desenatori, au creat 'legenda' in timp ce incercau mai multe schite, finalizate cu imaginea unei broaste testoase ce statea in picioare si tinea in fiecare mana un nunchuk.

Personajul a fost denumit Testoasa Ninja si pentru a se exprima spiritul de grup, au fost create mai multe personaje iar povestea a purtat numele de Teenage Mutant Ninja Turtles. Cat despre numele celor patru testoase, drept inspiratie au servit maestrii renascentisti

Primul numar al revistei, valoros pentru colectionari, a fost prezentat in premiera pe 5 mai 1984, la un targ de reviste de bezi desenate. Ulterior, super-eroii au reprezentat o surse de inspiratie pentru diversi producatori, fiind transpusi in figurine, jucarii, jocuri, jocuri video, urmate de seriale de desene animate si film, de la inceputul anilor 90.

Povestea testoaselor ninja intruchipeaza patru luptatori antrenati de maestrul Splinter, un sensei sobolan, care locuiesc in canalele din Manhattan, sunt innebuniti dupa pizza si accepta orice provocare din partea adversarilor, cu precadere cu eternul rival Shredder.

Producatorii filmului promit ca vor ramane fideli spiritului cartilor originale de benzi, folosind insa tehnologii avansate pentru ca fetele personajelor sa fie cat mai expresive si reale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.