Asa cum se stie, la 1 iunie, Dan Bittman si compania s-au aflat in Japonia pentru a sustine un concert in cadrul Expozitiei Internationale de la Aiki. In cadrul spectacolului, desfasurat in ziua dedicata Romaniei, membrii trupei Holograf au reusit sa-i incante atat pe romanii, cat si pe japonezii care s-au aflat in sala Expo Dom. Dupa aceasta experienta, aplaudata la scena deschisa si bisata de mai multe ori, baietii de la Holograf au revenit in tara cu bagajele pline de fotografii, declarand ca ar onora oricand alte concerte in tara Soarelui Rasare.

Pe plan intern, trupa lui Dan Bittman se afla la cel de-al saselea extras pe single de pe albumul "Pur si Simplu", ce constituie in acelasi timp si prima colaborare dintre Holograf si un reprezentant al Hip-Hop-ului romanesc. "Daca pot sa zambesc, grijile s-au dus", este un featuring inedit cu rapperul K-gula, piesa fiind refacuta special pentru aceasta colaborare. Piesa ruleaza deja la posturile de radio si, chiar daca nu va beneficia de un videoclip, se anunta deja a fi una dintre cele mai difuzate melodii ale verii.

Pentru K-gula, aceasta colaborare vine cum nu se poate mai bine acum, cand pregateste lansarea albumului solo ...


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.