Migdale, fratele lui Fane Spoitoru, este unul dintre cei care a fost ales sa interpreteze un rol in serialul "Baieti buni". Si daca se impaca bine cu mai toti membrii echipei de filmare, pe Roxana Ciuhulescu Migdale nu poate sa o "haleasca", asa cum a declarat revistei "Star".

"M-a rugat Florin (n.r., Florin Calinescu) sa joc in filmul asta, desi nu sunt baiat bun, ca in film sunt baiat rau" a declarat Migdale. In ceea ce priveste relatiile pe care le are cu colegii de pe platou Migdale spune ca nu are probleme decat cu Roxana Ciuhulescu. "Banica jr. e baiat tare finut, Dragos Bucur la fel. Si Cosmina e fata buna, dar pe Roxana Ciuhulescu nu pot s-o halesc. E plina de fite fata asta" mai spune proaspatul actor, inciudat ca vedeta ProMotor l-a acuzat ca s-a uitat sub fusta ei si i-a spus ca e nesimtit.

PACHETE DE VEDETE

Pentru Migdale munca alaturi de vedete nu este mai deloc impresionanta. Si asta penru ca obisnuia sa petreaca alaturi de Madalin Voicu, Gino Iorgulescu, Florin Calinescu, Stefan Banica, Lacatus si chiar Nicu Ceausescu. Acestia sunt chiar si cei care au venit sa-l viziteze in cele 24 de ore de detentie. "Am stat pe nedrept", a povestit patitul. "M-au pus in libertate ca nu aveau probe". In anul 2002, Ion Migdal - numele din buletin a lui Migdale - era subiect de ancheta. In ziarul Adevarul era dezvaluit ca a fost arestat de politistii de la Crima Organizata. Motivul: trafic de droguri. Migdale fusese dat in urmarire generala cu doi ani inainte pentru un mandat de executare a pedepsei.

FARSE PE PLATOU

Pentru ca se cunosc de mult timp, Stefan Banica jr. isi permite sa mai faca si cate o gluma pe seama proaspetei vedete tv. Banica l-a mintit ca este ziua Cosminei Pasarin. Si pentru ca "e fata buna" Migdale s-a prezentat pe platou cu un buchet de flori si cu urarile de rigoare pentru amuzamentul colegilor.

FANE NU L-A VRUT VEDETA

"Fane n-a vrut sa ma lase sa joc in film sa nu iasa scandaluri" a mai spus Migale. "Sa nu mai aiba presa motive sa se lege de numele nostrul". Cam acesta a fost singurul motiv pentru care Migdale nu ar fi acceptat rolul din serial.

AMATORI PE ECRAN

Nu este pentru prima oara cand regizorii autohtoni prefera sa distribuie intr-un rol nu un actor consacrat, ci un amator care pare mult mai autentic. In "Furia" regizorul Radu Munteanu l-a ales pe Adrian Tuli sa interpreteze un recuperator de bani. Tuli este administratorul cimitirului Sfanta Vineri din Bucuresti. Munteanu l-a descoperit pe Tuli intr-un service auto. A fost impresionat de statura masiva si de atitudinea acestuia si l-a angajat pe loc. Asa Adrian Tuli a intrat in pielea lui Gabonu, un fost puscarias care controleaza pariurile ilegale si care se ocupa de managerierea unor cantareti de muzica de petrecere printre care se numara si Adrian Copilul Minune. Solistul isi interpreteaza prorpiul rol in pelicula.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.