Astazi, la ora 20:00, Megadeth concerteaza la Arenele Romane! Avatar si Implant pentru refuz vor canta cate 30 de minute fiecare, trupa australiana Dungeon – 45 de minute, iar Megadeth – doua ore! In aceste conditii, spectacolul va dura pana dupa miezul noptii.

Fundatia Culturala Phoenix a organizat ieri la Baza Militara o conferinta de presa pentru concertul Megadeth, dar fara Megadeth. Caci celebra trupa soseste abia astazi in Romania. Paul Nanca a dezvaluit ca a primit 14 propuneri de la trupele romanesti care au trimis materiale demonstrative.

ALESI

Dintre acestea, Avatar si Implant pentru refuz au fost alese chiar de membrii trupei Megadeth sa le cante in deschidere. La insistentele lui Dave Mustaine va mai canta trupa australiana Dungeon. Head-linerii nu vor bauturi alcoolice, in schimb au cerut mancare fara ceapa si conopida si ursuleti de guma. Fiindca nu va fi timp, artistii vor lua masa chiar la locul faptei.

ECHIPAMENT

Musafirii vin direct de la Belgrad, iar dupa concertul din Romania vor pleca spre Atena. Tot echipamentul de sunet, in afara de boxe - care cuprinde 12 cabine Marshall - este adus de celebra formatie americana. Artistii vin "blindati" cu doua autocare de concert, plus unul de instrumente. Fiecare component al formatiei are propriul tehnician care se ocupa de instrumente. Intre cele 17 persoane care ii insotesc pe Dave&Co se afla un copil de 13 ani (probabil copilul unuia dintre interpreti) si un pastor! Mai sunt bilete, cautati-i pe organizatori, nu cumparati de la bisnitari. Si nu veniti cu tricouri cu Metallica. Prietenii (lui Dave) stiu de ce!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.