Actorul Mihai Calin joaca, de doua zile, rolul vietii sale: cel de tatic, dar nu pe scena sau pe platoul de filmare, ci de-adevaratelea! Sotia sa, Silvia, a inlaturat orice urma de ghinion din dreptul cifrei 13 a zilei de luni si a nascut un baietel sanatos, de trei kilograme si jumatate, la maternitatea Polizu. Matei este micutul care face fericiti doi oameni care se iubesc foarte mult. Mihai spune ca sotia sa, coregraf de profesie, i-a marcat existenta: "O iubesc. Ea ma influenteaza foarte mult. Este o persoana critica si obiectiva si tin mereu cont de parerea ei. Ma bucur ca am un copil sanatos.

Orice drum in viata va alege, eu il voi sprijini, si ma voi stradui sa fiu un parinte cat mai bun pentru el", marturiseste Mihai Calin, care a avut un program foarte incarcat si a filmat pentru serialul "Burlacii" de pe TVR 1 chiar in timp ce Silvia astepta, pe patul de spital, clipa nasterii. "Am vorbit de cateva ori cu Silvia la telefon, pana sa intre in travaliu. Cand s-a apropiat momentul, am fugit repede la spital!", povesteste mandrul tata, care nu-si mai incape in piele de bucurie.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.