Cantareata pop australiana Kylie Minogue, care a fost operata luna trecuta pentru a i se extirpa o tumoare canceroasa, a avertizat ca lupta ei cu boala va fi lunga. Pe site-ul ei oficial (www.kylie.co.uk), Kylie multumeste fanilor pentru sprijin si le cere sa nu creada zvonurile care circula despre boala ei. "Din pacate, se pare ca adevarul nu prevaleaza in aceasta poveste", spune cantareata citand stirile aparute in presa despre vopsirea camerei de spital in roz, garzile de corp venite din Anglia, declaratiile unor prieteni imaginari, deturnarea ambulantelor, ocuparea unei intregi aripi a spitalului si alte povesti ridicole.

In mesajul ei, cantareata spune insa ca recuperarea se face "incetul cu incetul", dar are inca "un drum lung de parcurs". Minogue se declara, de asemenea, multumita ca boala ei le-a ajutat pe mii de femei sa devina constiente de importanta diagnosticarii precoce a cancerului la san si indeamna femeile de toate varstele sa mearga regulat la medic.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.