Claudiu Mirica a filmat unul dintre cele mai senzuale videoclipuri de pe piata muzicala, primul dupa despartirea de trupa Stigma, alaturi de reprezentanta Romaniei la Miss Bikini World.
Regia si scenariul videoclipului "Vara in viata mea" apartin cunoscutului fotograf de moda Gabriel Hennessey, cel care a realizat recent si videoclipul Annei Lesko "Lasa-ma sa cred". Rolul iubitei lui Claudiu a fost jucat de manechinul Alina Gheorghe, care va reprezenta in curand Romania la Miss Bikini World.

Conform scenariului, Claudiu si Alina s-au sarutat, mangaiat si s-au tachinat pe intreaga durata a filmarilor desfasurate pe litoral. Vremea racoroasa i-a dat de furca lui Claudiu care a fost nevoit sa stea in jur de sase ore in mare, apa fiindu-le ostila atat lui, cat si Alinei, ambii purtatori de lentile de contact. Una dintre scenele in care manechinul conducea o masina era cat pe ce sa se transforme intr-un eveniment nefericit. Microbuzul in care se afla echipa regizorului Hennessey (care filma pe contrasens) a fost la un pas de a fi lovita de o alta masina. Rezultatul peripetiilor va putea fi vazut saptamana viitoare odata cu lansarea clipului pe posturile tv.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.