Vin intariri din strainatate la 'Dansez pentru tine', de la Pro TV.

Chiar cu o zi inainte de ziua concursului, gemenele de la Cheeky Girls au avut parte de o surpriza de proportii.

Margareta, mama lor, le-a trimis fetelor, precum si partenerilor lor din concurs 100 de kilograme de cadouri de Paste, pentru ca au dansat atat de bine in show, dar si pentru a-i impulsiona sa ia multe note de 10 in urmatoarele editii ale emisiunii.

"Le-am promis copiilor ca vor avea surprize de Pasti, au dansat foarte bine toti patru si m-am hotarat sa le cumpar la toti si echipamente noi pentru antrenamente, de cea mai buna calitate si cum zic ei - 'cool'. Le merita din plin si acum n-au decat sa danseze pana rup pantofii noi, mai ales ca le-am trimis mai multe perechi.

Darius si Andrei, partenerii fetelor, vor arata si ei ca doi gemeni, pentru ca le-am trimis si haine identice, ca sa fie asortati cu fetele”, povesteste plina de entuziasm doamna Irimia. Pentru ca stie ca fetele stau la repetitii uneori si 12 ore pe zi si ca nici macar nu au apucat sa se plimbe prin Bucuresti, Margareta Irimia vrea prin aceste cadouri sa le aduca zambetul pe buze, sa-i faca sa se simta iubiti, rasfatati si protejati.

“Este un cantonament foarte serios si nu fac altceva decat repetitii. Sunt foarte mandra de toti patru si sper din tot sufletul ca juriul sa aprecieze in continuare eforturile lor! Abia astept sa-i aud la telefon fericiti, sa-mi spuna ca au luat note bune”, marturiseste “mama Cheeky”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.