Fundatia caritabila Women’s Aid a lansat o noua campanie impotriva violentei domestice, care o are ca protagonista pe actrita Keira Knightley.

Sub regia lui Joe Wright, clipul o aduce pe Keira Knightley in rolul unei femei, care dupa o zi grea de lucru, vine acasa si este intampinata de furia sotului sau. Crezand ca-l insala, sotul gelos nu sta foarte mult pe ganduri si o ataca pe sotia sa atat verbal cat si fizic.

Wright si Knightley au participat ca volunatari la aceasta campanie pentru ca, sustine Keira, "desi violenta domestica exista in fiecare componenta a societatii, rareori auzim de ea. Una din patru femei cad prada violentei domestice intr-un anumit moment din viata lor si in fiecare saptamana doua femei isi pierd viata din cauza violentei".

Aceasta scena dramatica ar putea parasi platoul de filmare si ti se poate intampla chiar tie, prietenei tale sau femeii langa care stai in autobuz. Cred ca e cazul ca cineva sa spuna "TAIATI".

Clipul va avea premiera pe 6 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.