Desi 2009 este un an dificil in orice industrie, in turism soarele va straluci si vara aceasta, plajele vor fi pline iar charterele vor decola zilnic catre destinatii variate. Iata deci cateva dintre trendurile turistice in 2009, destinatii si tipuri de vacante potrivite pentru aceasta perioada delicata

Criza economica ne obliga la prudenta, dar nu neaparat la ingrijorare. Bugetele si prioritatile fiecaruia dintre noi se schimba, insa, pana la urma, desi vom aborda acest subiect cu mai mare atentie si cu o sensibilitate crescuta legata de pret, cu siguranta nu vom renunta la vacanta. Daca nu si de Paste sau de 1 Mai, macar vara asta vom cauta sa plecam cateva zile intr-o locatie in care sa ne bucuram de concediu, fara stres si probleme, pentru a ne intoarce la treaba mai plini de viata, de energie si de optimism.

Tarile vecine din zona Europei Centrale si de Sud Est

Definite pe criteriul geografic in special datorita apropierii de Romania, tari precum Bulgaria , Grecia, Croatia, Ungaria, Austria, Turcia sau Cehia vor ramane destinatii europene la indemana turistilor romani.
Oricand va puteti urca in masina pentru a parcurge doar cateva sute de kilometri pana la litoralul bulgaresc, iar daca plusati cu inca alte scateva sute, ajungeti pana la litoralul grecesc al Marii Egee.

Pachetele all inclusive, charterele de vara cu reduceri early bookings
Desi tarifele pachetelor All Inclusive sunt evident mai mari decat sejururile care ofera doar cazare si mic dejun, riscam sa afirmam ca in multe situatii pachetele All Inclusive se pot dovedi mai economice decat acestea. Asadar intr-o perioada de criza, pachetele All Inclusive sunt adesea alegerea cea mai sigura.


Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.