A-LIX este cel de-al doilea nume confirmat pe afisul primei editii UnderLondon Fest de anul acesta,iar alaturi de Haunts, trupa va concerta pe 7 mai, in clubul The Silver Church din Bucuresti.
Evenimentul se va desfasura in cadrul unui nou show UnderLondon, serie de evenimente sustinuta pentru al patrulea an consecutiv de Romtelecom Clicknet.

Format in 2005, in Barcelona, de duo-ul jumatate francez - jumatate argentinian Lorena (voce, chitara) si Vincent (chitara, voce, electronice), A-lix si-a construit identitatea pe parcursul unui turneu de aproape doi ani, care i-a dus din nordul Poloniei pana in tarile Americii de Sud. Dupa reintoarcerea in Barcelona, A-lix a inceput pregatirile pentru albumul de debut, „Never Grow”, un material care avea sa-i impresioneze nu doar pe fani, ci si pe majoritatea oamenilor de radio care au descris muzica celor doi drept un inedit amestec de „stiluri, energie si entuziasm, toate intr-un mix de retro-pop-electro punk”. Dupa o serie de cantari sustinute in Marea Britanie, A-lix se pozitioneaza pe locul 2 intr-un clasament al celor mai bune concerte live din UK ale anului 2008, dupa un show exploziv, sustinut in Glasgow, orasul „adoptiv” al trupei.

Primavara aceasta, cei doi membri A-lix se vor alatura trupei Haunts pe scena celei de-a sasea editii UnderLondon, care va avea loc pe 7 mai, in clubul The Silver Church din Bucuresti, incepand cu ora 21.00. Biletele se pot achizitiona de pe www.myticket.ro, la pretul de 35 de lei, urmand ca de saptamana aceasta sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta. In seara evenimentului, la intrare, biletele vor fi disponibile la pretul de 50 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.