Suna bine atunci cand auzi ca ai voie la orice in privinta alimentatiei, insa “dozele” sunt importante. Ideea meselor mici si dese pare sa aiba efect, insa, evident, lent. De fapt, asa si este sanatos, maximul de kilograme pe care ai voie sa le elimini pe luna fiind de 1,5, nu 3-5 sau peste, cum apare in unele publicatii. Slabirea sanatoasa cere asadar rabdare si este posibila prin respectarea unei diete minimale, cea pe care a incercat-o si Mariah Carey, obtinand rezultate exceptionale

Care este principiul de baza al acestei diete?

Pana inmomentul de fata, Healthy a publicat multe diete, insa toate respectand pe cat posibil normele de sanatate. Este important sa cunosti mai multe diete sanatoase, astfel incat sa o poti gasi pe cea potrivita organismului tau, cea la acare acesta raspunde. Artista Mariah Carey a incercat dieta minimala, cu rezultate vizibile.

Dieta minimala

Dieta minimala iti permite sa mananci orice, insa in cantitati foarte mici. Oricand iti este pofta ai voie sa mananci ceea ce iti doresti, insa cu o conditie pe care va trebui sa o respecti cu strictete: nu ai voie sa depasesti 5 grame de aliment. Pentru a nu umbla cu un cantar dupa tine, 5 grame echivaleaza cu aproximativ o lingurita cu sau fara varf din alimentul respectiv (depinde si de densitatea acetsuia), insa, fireste, o sa mananci una cu varf.


Despre autor:

Healthy

Sursa: Healthy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.