Fanii trupei au avut parte de un concert live, care a durat mai bine de doua ore, marti seara la Sala Polivalenta. Dan Bittman a dat startul, fix la ora 20.00, cu melodia "Stiu cine sunt". Dupa ce in urma cu o saptamana au lansat cel de-al 15-lea album din cariera, "Primavara incepe cu tine", membrii trupei Holograf au oferit un show de nota zece celor 7.000 de spectatori.

Un ecran cu 80 mp de leduri transparente, 6 camere si un studio TV mobil au monitorizat fiecare miscare facuta de artisti pe scena. Dan Bittman a facut o incursiune in timp fredonand piese din "perioada Costinesti".

De asemenea, pe ecran s-au derulat fotografii din tinerete cu membrii formatiei Holograf, playlistul continand melodii din anii i'80 si pana in prezent.

Dan Bittman si-a amintit ca, in acea perioda, el si colegii lui aveau ca motto sa cante bine, sa arate bine si sa... bine (n.r. - desigur se referea la amor). "Si n-am iubit pe nimeni", "Fara ea", "Romeo si Julieta", "Undeva departe", "Ti-am dat un inel", "Banii vorbesc", "Si dragostea mea", "Sa nu-mi iei niciodata dragostea", "Si baietii plang", "Vreau o minune", "Primavara incepe cu tine" sunt doar cateva dintre piesele care au ridicat sala in picioare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.