Mihaela Radulescu poate rasufla usurata acum, dupa ce magistratii Judecatoriei sectorului 1 au decis ca Ayan, fiul vedetei si al lui Elan Schwartzenberg, va ramane in custodia mamei, asa cum instanta stabilise, de altfel, la divort.

Fericita in urma victoriei, prezentatoarea tv ne-a marturisit ca este “cea mai buna mama din lume” pentru baietelul ei, lucru confirmat si de judecatori. De asemenea, vedeta a tinut sa le multumeasca avocatului sau, Iancu Toader, si presedintei completului de judecata. Mihaela a obtinut custodia definitiva a fiului ei, dupa ce, ieri, a fost retrasa posibilitatea ca Elan Schwartzenberg sa faca recurs si a fost hotarata intreruperea actiunii de fond, programata pentru 8 aprilie. Omul de afaceri a spus ca avea, oricum, sa isi retraga orice actiune in justitie.

Ce se intampla cu pensia alimentara

In urma divortului Mihaelei de Elan din octombrie 2008, instanta a decis ca tatal este obligat sa achite lunar pentru copil suma de 2.000 de euro. Pe 23 martie, Mihaela Radulescu a depus, la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea, o plangere penala impotriva fostului ei sot, prin care il acuza ca nu a platit pensia alimentara pentru Ayan. “Nu stim inca ce se va intampla cu acea plangere. Exista posibilitatea ca cele doua parti sa ajunga la o intelegere, suma sa fie achitata de domnul Schwartzenberg sau, daca nu, dumnealui trebuie sa faca dovada ca s-a achitat de aceasta obligatie stabilita prin hotarare judecatoreasca. Nu stim inca daca partile se vor impaca in aceasta privinta”, a declarat avocatul Mihaelei, Iancu Toader, in exclusivitate pentru Gardianul.

Prezentatoarea Antenei 1 a avut, miercuri, una dintre cele mai dificile zile din viata ei. Vedeta a sosit la Judecatoria sectorului 1 in jurul orei 13.00, urmata de fostul ei sot, care a venit 10 minute mai tarziu. Sedinta a fost secreta, iar audierile si dezbaterile au durat aproape sapte ore, timp in care au fost audiati cei doi fosti soti, dar si cei patru martori - cate doi din partea fiecaruia. Martorele Mihaelei au fost doua prietene bune, mame si ele, ai caror copii sunt cei mai buni prieteni ai lui Ayan. Una dintre ele a fost Dana Budeanu, prietena apropiata a Mihaelei si stilista personala a vedetei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.