In-grid a avut reale probleme in a crea o atmosfera de pretrecere la concertul pe care l-a sustinut joi seara. Andreea Esca a fost singura vedeta mai dezinvolta care a reusit sa creeze putin antren.

Prezentatoarea stirilor ProTV a demonstrat ca stie sa se distreze de fiecare data si a fost singura vedeta care, joi seara, a lasat fitele deoparte si a dansat pe muzica italiencei. In-grid a fost invitata speciala a evenimentului prilejuit de lansarea in Romania a bauturii racoritoare Orangina. La World Trade Plaza, In-grid a sustinut un recital in fata a doua sute de invitati, in majoritate oameni de afaceri.

In ciuda ritmurilor antrenante ale hiturilor sale, printre care celebrul "Tu es foutu", spectatorii crispati si seriosi nevoie-mare nu au reactionat in nici un fel, exasperand-o pe cantareata. In-grid a coborat printre acestia si a ales trei barbati cu care a dansat pe scena, incheindu-si astfel recitalul de aproape trei sferturi de ora si indreptandu-se spre hotel nervoasa din cauza publicului rigid.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.