Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au decis, marti, ca baiatul Mihaelei Radulescu sa ramana in custodia acesteia, dupa ce au respins actiunea lui Elan Schwartzenberg, prin care a cerut ca Ayan sa fie lasat in intretinerea sa.

La iesirea din sala, Elan Schwartzenberg a declarat ca isi va retrage si actiunea de la fond, care are termen pe 8 aprilie, prin care cerea, de asemenea, magistratilor incredintarea copilului.

Decizia poate fi atacata cu recurs, informeaza NewsIn.

Reamintim ca fostul sot al Mihaelei Radulescu, Elan Schwartzenberg, a depus la Judecatoria Sectorului 1 doua actiuni impotriva prezentatoarei TV, prin care cere instantei reincredintarea copilului, care a ramas in custodia mamei dupa divortul parintilor sai, din luna octombrie 2008.

Astfel, Schwartzenberg a facut, o data, o actiune prin care cere reincredintarea copilului, in procesul care incepe in 8 aprilie.

Totodata, pe langa acest proces, omul de afaceri a facut o cerere de ordonanta presedintiala, prin care vrea sa i se incredinteze lui copilul pana instanta ia o decizie definitiva in procesul de reincredintare, cerere solutionata, marti, 31 aprilie.

In luna octombrie 2008, magistratii Judecatoriei sectorului 1 au desfacut casatoria dintre Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg. Sedinta de judecata, care s-a tinut cu usile inchise, a durat doar 10 minute.

Mihaela Radulescu a declarat, la iesirea din sala, ca divortul s-a terminat, ca se numeste in continuare Mihaela Radulescu si ca fiul ei va ramane in grija sa.

Mihaela Radulescu si Elan Schwartzenberg au depus cererea de divort de comun acord pe data de 17 septembrie 2008 la Judecatoria Sectorului 1.

Cei doi au fost casatoriti din 2004 si au impreuna un copil pe nume Ayan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.